Unika och skräddarsydda produkter

Hög kvalitet, mycket personlighet

Vi jobbar mycket nära våra kunder och lär känna dig och din identitet innan vi kommer med ett förslag. Detta gör att vi kan ta fram produkter och produktlösningar som passar just ditt företag lite extra bra.

Twitch

Världens största streamingplattform för gamers.

Twitch hörde av sig till oss och behövde hjälp med att ta fram produkter till deras events världen över. Resultaten blev otroligt uppskattade, och syns i dagsläget nästan överallt.

Barnkoncept som kittlar smilbanden

Vi på WDP är duktiga på att utveckla och ta fram barnkoncept. En mycket viktig och tacksam målgrupp som vi sätter stort värde på.

Scandic

Ett barnvänligare hotell

Scandic ville bli en barnvänligare hotellkedja. Resultatet blev deras nya figur Sigge. Vi tog fram ett koncept med funktionella produkter som barnen kan leka med under vistelsen. Glada barn ger glada föräldrar!

Alltid det lilla extra

I varje uppdrag tänker vi alltid ett extra varv. Vi vrider och vänder på olika möjligheter och vågar inte sällan utmana kunden. Det är också då magi kan uppstå!

TechData

IT-företaget fick det lilla extra

TechData skulle lansera en podcast och ville beställa hörlurar för att presentera nyheten. Vi på WDP tänkte till och adderade det lilla extra.

Idéer som syns, koncept som känns

WDP är ett nyfiket företag - vi vågar testa nytt och tänka längre. Kontakta oss om du vill skapa mervärden, marknadsföring eller massor av uppmärksamhet.

Fisherman’s Friend

Tofflor för de kalla dagarna.

Fisherman’s Friend önskade ta fram ett par varma och enkla tofflor, resultatet blev ett par lätta duntofflor som värmer rejält även på de kallaste dagarna.

Blir du nyfiken? Ring Helen!

Helen Lindqvist

Helen Lindqvist

Projektledare

helen.lindqvist@ wedopromotion.se

070-834 55 03