Ung kvinnlig entreprenör utmanar och lanserar ny konceptbyrå upplevelseorienterad Merchandise och digital varumärkeskommunikation.

Trycket på digitalisering skapar nygamla former av byråer. En av de senaste i raden är SG Studio som startas av superentreprenören Sofie Källström, ägare av Smart Generation Invest. Endast 30 år gammal har hon byggt upp en koncern som innefattar alltifrån bolag som säljer merchandise (We Do Promotion AB) till Green Queens AB som är ett nätverk som vänder sig till kvinnliga golfare och Light bulb education, ett e-learningsbolag i Sydafrika och välgörenhetsorganisationer.

”Vi ser hur traditionell merchandise får svårare att skapa bärighet för varumärkesprofilering. Produktmedia kan inte längre ensamt skapa attraktion och lojalitet till varumärket, konsumenter är smarta och kräsna och deras upplevelse av varumärket står i centrum vad våra kunders konsumenter kommer att kräva för att skapa lojalitet till varumärken”, säger Sofie.

Med den insikten startade Sofie i somras, SG Studio, en byrå med fullservice kompetens för att lansera upplevelseorienterad merchandise och samtidigt bistå kunder med en komplett kommunikationsbyråportfölj inom PR, kommunikation och reklam. Byrån kommer erbjuda kunder att köpa strategisk kommunikation men även kampanjer och enskilda produktioner.

”Resultatet kan till exempel vara att vi hjälper ett företag med allt från framtagning av strategier till att skapa digitala kampanjer och innehåll. Det handlar om att sticka ut och slå sig fram. För att lyckas med det, behöver du ett företag som hjälper dig med rätt förutsättningar”, säger SG Studios byråledare, Lars Holmgren. Vi har experter inom strategisk PR, reklam med digital kompetens, avslutar Holmgren.

Smart Generation Invest är ett investmentbolag vars affärsidé är att investera i bolag som står inför ett generationsskifte med stor utvecklingspotential. Genom aktivt ägande skapas ytterligare värde i koncernens bolag. Huvudfokus är på hållbar tillväxt.

 

För ytterligare information kontakta:

Sofie Källström, Koncernchef SGI

sofie@smartgeneration.se

073-383 35 66

Inbjudan till Notes Du Nord Limited Edition visning

Här får du chansen att få känna, beskåda och köpa årets Limited Edition!

DU ÄR INBJUDEN!

Den 28 maj lanserar vi märket
NOTES DU NORD med en tjejkväll mellan kl 18:00-20:00 på Industrivägen 11 i Solna

VÄLKOMNA

ANMÄL DIG HÄR