Unika koncept och skräddarsydda produkter

Hög kvalitet, mycket personlighet

Vi jobbar mycket nära våra kunder och lär känna dig och din identitet innan vi kommer med ett förslag. Detta gör att vi kan ta fram produkter och produktlösningar som passar just ditt företag lite extra bra.

M Magasin

En tydlig idé och en klarröd väska

M Magasin ville ta fram en gåva till sina läsare och prenumeranter. Tillsammans tänkte vi lite längre. Utmanade. Tänkte igen. Resultatet blev en snygg, röd väska. Perfekt för resan och alltid lika användbar. 30 000 röda väskor blev det tillslut.

Barnkoncept som kittlar smilbanden

Vi på WDP är duktiga på att utveckla och ta fram barnkoncept. En mycket viktig och tacksam målgrupp som vi sätter stort värde på.

Scandic

Ett barnvänligare hotell

Scandic ville bli en barnvänligare hotellkedja. Resultatet blev deras nya figur Sigge. Vi tog fram ett koncept med funktionella produkter som barnen kan leka med under vistelsen. Glada barn ger glada föräldrar!

Alltid det lilla extra

I varje uppdrag tänker vi alltid ett extra varv. Vi vrider och vänder på olika möjligheter och vågar inte sällan utmana kunden. Det är också då magi kan uppstå!

TechData

IT-företaget fick det lilla extra

TechData skulle lansera en podcast och ville beställa hörlurar för att presentera nyheten. Vi på WDP tänkte till och adderade det lilla extra.

Idéer som syns, koncept som känns

WDP är ett nyfiket företag - vi vågar testa nytt och tänka längre. Kontakta oss om du vill skapa mervärden, marknadsföring eller massor av uppmärksamhet.
  • Flyttlåda

JM

Vi tänkte utanför boxen. Det blev en flyttlåda.

JM ville uppmärksamma nyinflyttade i sina lägenheter och tänkte ge bort en vas. En god tanke. En tanke som vi tog lite längre. Resultatet var en flyttlåda full av allt du behöver som nyinflyttad.

Blir du nyfiken? Ring Helen!

Helen Lindqvist

Helen Lindqvist

Projektledare

helen.lindqvist@ wedopromotion.se

070-834 55 03